Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Custmade rolsteiger

Onze custmade rolsteiger is uitwisselbaar met de rolsteigers van Custers. De custmade steiger is een aluminium rolsteiger die door een harde legering in combinatie met een bovengemiddelde wanddikte een bijzonder lange levensduur hebben. De rolsteigers van Custmade hebben één sport meer dan andere gerenommeerde merken en zijn iets smaller. Platformen en schoren zijn wel uitwisselbaar met Altrex, ASC, Euroscaffold en Alumexx.

Filter products Showing all 6 results
Categorie
Prijs

Custmade rolsteigers

Op zoek naar een rolsteiger? Bekijk dan eens ons assortiment online en geniet van het gevarieerd aanbod dat wij bieden. Of u nu op zoek bent naar een rolsteiger voor dagelijks of incidenteel gebruik, bij Rolsteiger.net zit u goed. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog, vandaag besteld is zeer snel in huis.

Custmade rolsteiger kopen

Een Custmade rolsteiger staat garant voor veilig en comfortabel werken op grote hoogte. De Custers rolsteigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen uiteraard aan alle strenge eisen. Mede door het feit dat de Custmade rolsteigers vervaardigd zijn uit lichtgewicht aluminium, is het op- en afbouwen van de steiger een eenvoudige klus, ook wanneer u alleen de steiger op- of afbouwt.

Ons assortiment Custmade rolsteigers bevat diverse afmetingen, zo kunt u voor iedere klus een Custmade rolsteiger op maat aanschaffen. Weet u niet welke rolsteiger van Custmade het meest geschikt voor u is? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Zowel kleine- en grote bedrijven als particulieren maken dagelijks gebruik van een Custmade rolsteiger, de rolsteigers staan garant voor jarenlang comfortabel werken in de hoogte, zowel alleen of met meerdere personen.

Custers steigers

Op zoek naar steigers van Custmade? Bekijk eens het assortiment op Rolsteiger.net. Naast rolsteigers bieden wij u ook kamersteigers, ladders en trappen. Welk soort klimmateriaal u ook aanschaft, bij Rolsteiger.net bent u verzekerd van de beste kwaliteit en beste prijzen.

Bestel vandaag nog via onze webshop en geniet van vele voordelen, zoals snelle verzending, gratis verzending, 5 jaar fabrieksgarantie én 100 dagen retourrecht.

Menu