Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Categorie
Prijs

Alumexx kamersteigers ( semi-prof )

Wilt u een Alumexx kamersteiger kopen? Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor diverse soorten rolsteigers en kamersteigers, waaronder de Alumexx kamersteiger. Lees hier alles over de voordelen van een Alumexx kamersteiger en over de aanschaf ervan bij Rolsteiger.net: al meer dan 20 jaar dé specialist voor steigers.

Filter products Showing all 5 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Categorie
Prijs

Waarom kiezen voor een Alumexx kamersteiger?

Alumexx is een bedrijf van eigen bodem dat zich specialiseert in de productie van aluminium klimmaterialen. Eén van hun geweldige producten is de Alumexx kamersteiger. 

Doordat de steiger gemaakt is van aluminium, is deze niet alleen zeer sterk, maar ook nog eens licht van gewicht. Een Alumexx kamersteiger is zeer mobiel; hij is erop gemaakt om gemakkelijk te verplaatsen, vaak door middel van wielen die vergrendelbaar zijn om zo de stabiliteit te bevorderen. De steiger is in hoogte verstelbaar, zodat ze makkelijk aangepast kunnen worden aan verschillende soorten werkzaamheden. 

U kunt bij een Alumexx kamersteiger uitgaan van optimale veiligheid tijdens het werken. Ze voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen en zijn ontworpen met functies zoals antislip platforms, leuningen en vergrendelsystemen. 

Een semi-professionele Alumexx kamersteiger aanschaffen

Alumexx kamersteigers zijn semi-professionele kamersteigers. Wij hebben een uitgebreide selectie Alumexx kamersteigers in verschillende afmetingen. Alle onderdelen van huiskamersteiger van dit merk worden handmatig gelast en opgebouwd, en worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Hierdoor zijn deze steigers licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen en in elkaar te monteren. Alumexx steigers zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Een kamersteiger van Alumexx kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u genieten van uitstekende kwaliteit, als professional of bij het uitvoeren van een klus thuis? Kies er dan voor om een Alumexx kamersteiger te kopen of huren bij Rolsteiger.net. We zijn al meer dan 20 jaar dé specialist in Nederland op het gebied van rolsteigers, kamersteigers en bijbehorende steigermaterialen. We staan voor optimale kwaliteit; u kunt bij ons rekenen op 5 jaar garantie en 100 dagen retourrecht. We leveren uw Alumexx rolsteiger binnen 1 à 2 dagen (binnen Nederland). U kunt uw product ook afhalen op onze locatie in Etten-Leur. 

Een Alumexx kamersteiger van Rolsteiger.net koopt of huurt u altijd voor de meest voordelige prijzen. Kiest u voor huren, dan leveren we de kamersteiger van Alumexx inclusief montage en demontage – dát is de service van Rolsteiger.net!

Neem contact op

Heeft u vragen over de Alumexx kamersteiger of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan met plezier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als specialist kunnen we u goed adviseren over de Alumexx kamersteiger, over kamersteigers van andere merken en over rolsteigers. 

Menu