Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Voorloopleuning
Aantal treden
Categorie
Uitvoering
Prijs

Plukladders

Op zoek naar plukladders? Bekijk dan ons aanbod plukladders en geniet van de vele voordelen die Rolsteiger.net u biedt. De plukladders van Rolsteiger.net voldoen aan alle strenge regelgeving en voldoen dan ook aan de norm EN 131 en NEN 2484.

Filter products No products found!
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Voorloopleuning
Aantal treden
Categorie
Uitvoering
Prijs

Plukladders

Een plukladder is speciaal ontworpen voor het plukken van fruit en het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden op (grote) hoogte. De plukladders van Rolsteiger.net staan bekend om een prettige manier van werken en opbergen. De ladders zijn door het hoogwaardige aluminium erg licht van gewicht, wat prettig is bij het verplaatsen van de ladder.

De laddervoeten zijn voorzien van aluminium schijven met een conische voet, deze constructie zorgt er voor dat de plukladder stabiel blijft wanneer u de hoogte op zoekt bij een zachte ondergrond. De plukladders van Rolsteiger.net zijn er in diverse werkhoogtes. Welk soort plukladder u ook aanschaft, bij ons bent u verzekerd van 5 jaar fabrieksgarantie, een kosteloze verzending én 30 dagen retourgarantie

Bij Rolsteiger.net staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel, zo produceren wij enkel met de beste materialen, grondstoffen, machines en vakmensen. Omdat bij ons enkele de beste kwaliteit geldt, bent u verzekerd van veilig en comfortabel werken op grote hoogte. Vrijwel ons gehele assortiment komt uit onze eigen fabriek, zo kunnen wij de kwaliteit van A tot Z monitoren en zo uw veiligheid op grote hoogte waarborgen. Naast plukladders bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld kamersteigers, ladders, steigeraanhangers en trappen. Wat u ook zoekt, bij Rolsteiger.net, geniet u van de meeste voordelen.

Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog! Wij leveren snel en kosteloos! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 085 7440529 of mail ons.

Menu