Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Waarom kiezen voor Rolsteiger.net?

* Eerlijk advies, hoge kwaliteit steigers en klimmateriaal, altijd een scherpe prijs.
* Snelle levering, gratis verzonden, betaling bij aflevering !
* Uitgebreid assortiment.
* Oer-hollandse kwaliteit, TUV- en NEN-gecertificeerd.
* Altijd de nieuwste produkten leverbaar; Quicklock schoren, Fast Clic rolsteigers, de nieuwste voorloopleuningen !
* Zeer uitgebreide website, met duidelijke uitleg en video’s. 

 

Wie zijn wij?

Wij kochten onze eerste ASC steiger in 1996 bij APW-zuid, later omgedoopt naar ASC group.
Nu 20 jaar later, zijn wij nog steeds ASC-sterdealer. Die jarenlange samenwerking is mogelijk omdat de kwaliteit van de ASC klimmaterialen zeer hoog is, wij hebben nooit klachten. ASC staat niet alleen voor gebruiksgemak, veiligheid en betaalbaarheid, maar zeker ook voor innovatie. ASC blijft producten ontwikkelen die het werk nog makkelijker en veiliger maken. Naast het verkopen van de ASC klimmaterialen, verhuren wij deze ook , inclusief montage en demontage. Wij werken dus dagelijks met het klimmateriaal van ASC, en kunnen u dus zeer goed adviseren.

Groot geworden door klein te blijven is zeker op ons van toepassing. Wij zijn een kleine no-nonsense organisatie, en houden ervan kwaliteit te leveren, na een gedegen en eerlijk advies. Mocht er toch iets met het materiaal zijn, iedereen maakt tenslotte fouten, lossen wij dit direct op. Wij houden niet van problemen, deze lossen wij op. Service en garantie zijn bij ons geen loze kreten, dat krijgt u van ons !
Onze steigers en klimmaterialen worden geleverd met 5 jaar garantie, en levenslang op de lasverbindingen.

U bent van harte welkom op onze vestigingen in Schagen en/of Etten Leur.
Bel wel altijd even van te voren, soms zijn wij steigers aan het plaatsen en tijdelijk op locatie bezig, maar, altijd in de buurt.

Betalingen en bestellingen in de webshop

Betaling vooraf is mogelijk via IDEAL, Paypal, Credit Card, en voor Belgische klanten Bancontact en Belfius.
Als u kiest voor een iDeal betaling bent u verzekerd van van een veilige betaling en een snelle afhandeling van uw order. PayPal is een veilige manier van betalen en wordt al in meer dan 190 verschillende landen gebruikt. Het is te gebruiken in combinatie met uw bankrekening of creditcard.

 

Verzendinformatie

Verzenden? Doen we supersnel!

 

Verzenden en afhalen:

Wij verzenden de bestelde rolsteigers, steigermateriaal, of ander klimmateriaal direct na ontvangst van uw bestelling.  De bestelling is normaal gesproken binnen 1/2 dagen geleverd,  dat geldt voor alle verzendingen binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Indien verzenden door onvoorziene omstandigheden toch langer gaat duren, nemen wij daarover altijd contact met u op. Afhalen kan ook bij onze vestigingen in Schagen en Etten Leur.

Retourneren: U heeft het recht uw bestelling tot 100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele en nieuwe staat en verpakking aan DVLvanLoon geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rolsteiger.net. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Rolsteiger.net / DVLvanLoon BV.

Witte Paal 5E
1742 NL Schagen

Leerlooierstraat 30
4871 EN Etten-leur

Rabobank Iban: NL65RABO0322931576  BIC: RABONL2U
Kamer van koophandel 69650020
BTW. nr NL857957399B01

Telefoon Algemeen: 085 7440529, Schagen: 0224 212280, Anna Paulowna: 0223 520910.
E-mail: info@rolsteiger.net

Menu