Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Verankering en steigerbumpers

Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor verschillende soorten verankering voor uw steiger en natuurlijk ook steigerbumpers.

Filter products Showing all 9 results
Categorie
Prijs

De juiste verankering van uw steiger

Deze mooie producten bieden u net dat extra stukje veiligheid. In een rolsteiger zal natuurlijk altijd een beetje beweging zitten, maar met onze verankering en steigerbumpers wordt die beweging tot een minimum beperkt. Een goede verankering van uw steiger is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat de steiger stabiel staat, zowel extern (tegen de omliggende muren) als intern (stevige koppelingen tussen frames). Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een set stalen gevelverankering met draaikoppeling. Hiermee kunt u de rolsteiger aan de gevel verankeren waardoor u meer veiligheid ervaart tijdens de werkzaamheden. Daarnaast kunt u de steiger met deze verankering ook met harde wind laten staan en is deze verankering binnen vijf minuten aan te brengen!

Steigerbumper ter bescherming van de steiger en muren

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een steigerbumper. Onze steigerbumpers passen op elke rolsteiger en zijn goede muurafhouders. Steigerbumpers voorkomen schade aan de muren tijdens het gebruik en het verplaatsen van de rolsteiger. Daarnaast zijn steigerbumpers ook goede geleiders waardoor de steiger zelf vrijwel niet beschadigd raakt.

Verankering en steigerbumpers voor uw steiger bestellen

Wilt u graag extra veilig werken op uw steiger, dan is het belangrijk om de juiste verankering en steigerbumpers aan te schaffen. Bij Rolsteiger.net kunt u deze gemakkelijk online bestellen. U profiteert bij ons van snelle levering, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie!

Menu