Search

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Search
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Voorloopleuning
Categorie
Prijs

Alumexx rolsteiger

Op zoek naar een hoogwaardige rolsteiger die zowel goedkoop als veilig is? Ontdek de Alumexx Rolsteiger, ontworpen om u effectief te laten werken op hoogte. Ook uitgevoerd met voorloopleuning ! Welke rolsteiger moet ik kiezen ?

Filter products Showing 1 - 16 of 54 results
Maximale werkhoogte (m)
Breedte in cm
Type platform
Voorloopleuning
Categorie
Prijs

Resultaat 1–16 van de 54 resultaten wordt getoond

Alumexx rolsteiger voor particulier gebruik

De Alumexx rolsteiger is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat zorgt voor sterkte en lichtheid. Gemakkelijk te verplaatsen en op te zetten zonder concessies te doen aan duurzaamheid.
Het grote verschil met de andere type rolsteigers is het platform. Dit is een kopie van Altrex en lichter uitgevoerd. De Alumexx basic line rolsteigers hebben een aangepaste samenstelling. Daardoor lichter en gemakkelijker om mee te werken, maar bovendien een stuk goedkoper! Alle onderdelen van de basic line rolsteiger zijn van goede kwaliteit welke u van ons gewend bent. Geproduceerd in eigen huis door ASC. U krijgt 5 jaar garantie op deze rolsteiger. Wilt u graag een goedkope steiger kopen, van goede kwaliteit, dan is de Alumexx Basic Line rolsteiger de ideale steiger!

Veilige Alumexx rolsteiger

Uw veiligheid is onze prioriteit. De Alumexx Rolsteiger is uitgerust met stevige leuningen, antislipplatforms en stabilisatoren om u te beschermen tijdens het werken op hoogte. Met ons intuïtieve montagesysteem kunt u de rolsteiger snel opzetten zonder gedoe. Bespaar tijd en focus op uw project. Kies uit verschillende hoogteopties die aansluiten bij uw behoeften. Of u nu schildert, repareert of renoveert, er is een hoogte-instelling die bij u past.

Heeft u een goedkope aluminium steiger nodig die wel van goede kwaliteit is? Wilt u, bijvoorbeeld voor uw verbouwing, graag een steiger kopen waarmee uw veiligheid verzekerd is? Dan is de Basic Line rolsteiger de ideale keuze. De maximale draagkracht bedraagt 500 kilogram en elk platform heeft een maximaal draagvermogen van 250 kilogram. Daarnaast heeft de Basic Line rolsteiger met framebreedte 90 cm. het voordeel dat de schoren makkelijk langs de platforms geplaatst kunnen worden. Dit vergroot het opbouwgemak terwijl de stabiliteit nog steeds voldoet aan de bovengenoemde sterkte- en stabiliteitsberekeningen.  Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Bestel online uw Alumexx rolsteiger

Heeft u nog vragen over onze Alumexx – Basic Line rolsteigers of over het bestellen ervan, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.

Koopt u bij ons online uw Basic Line rolsteiger, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo is de verzending bij ons altijd gratis en profiteert u ook nog eens van 100 dagen retourgarantie. Heeft u snel de Basic Line rolsteiger al nodig? Geen probleem! Wij leveren alles uit voorraad, en binnen 24-48 uur is de rolsteiger bij u afgeleverd!

Menu