Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Het selecteren van de juiste rolsteiger is cruciaal voor zowel de veiligheid als de efficiëntie op de werkplek. Met zoveel opties in ons aanbod, kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke rolsteiger het beste past bij uw specifieke behoeften. In deze gids bespreken we de KLEINE verschillen tussen de rolsteigers door ons aangeboden, te weten Alumexx, Euroscaffold en ASC, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Alumexx: licht en veelzijdig

Alumexx rolsteigers zijn ontwikkeld met de doe-het-zelver in gedachten, maar vinden ook hun weg naar de professionele schilder- en bouwsector dankzij hun scherpe prijsstelling en goede kwaliteit. Deze steigers onderscheiden zich door het gebruik van 1.5 mm dik aluminium, wat resulteert in een lichtgewicht constructie zonder in te boeten aan kwaliteit. De platformen zijn vervaardigd uit een I-profiel aluminium raamwerk, wat de Alumexx steigers de lichtste in hun soort maakt. De Alumexx rolsteigers worden geleverd met 5 jaar garantie, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare en veilige steiger.

Euroscaffold: van semi-professioneel tot professioneel gebruik

Euroscaffold biedt een scala aan rolsteigers die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel de semi-professionele gebruiker als de professional. De Euroscaffold Basic rolsteiger is een uitstekende keuze voor de doe-het-zelver en de semi-professional. De Basic vindt u echter ook terug in de bouw dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor de professional biedt de Standaard rolsteiger een robuustere oplossing met een buisdikte van 2.1 mm. Euroscaffold staat al jaren bekend om zijn duurzaamheid en heeft door de jaren heen een hele goede reputatie opgebouwd. De Euroscaffold steigers zijn TUV-gecertificeerd en ze komen met 5 jaar garantie.

ASC: voor de industriële en professionele Gebruiker

De ASC-rolsteiger is speciaal ontworpen voor de professionele en industriële markt, met materialen van de hoogste kwaliteit. Deze steigers hebben een wanddikte van 2.1 mm en bieden extra stevigheid en stabiliteit. Wat ASC onderscheidend maakt, is het gebruik van gelaste schoren (optie Quicklock schoor) en een platform gemaakt van dubbelwandige aluminium koker, wat resulteert in een ongeëvenaarde duurzaamheid en veiligheid. De ASC-rolsteiger voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, getuige het TUV-certificaat, en wordt eveneens geleverd met 5 jaar garantie.

Advies van Rolsteiger.net

Bij het kiezen van een rolsteiger is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en het type projecten waar u aan werkt. Alumexx biedt een lichtgewicht en kosteneffectieve optie. Euroscaffold biedt flexibiliteit met opties voor semi-professioneel en professioneel gebruik, terwijl ASC zich richt op gebruikers die de hoogste kwaliteit en duurzaamheid vereisen. Ongeacht uw keuze, de veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd met de TUV-certificering en de 5 jaar garantie die bij alle genoemde merken standaard is.

Wat belangrijk is om te weten: u bent zelf verantwoordelijk voor het juiste veilige gebruik van de rolsteiger. Als u daar mee te maken heeft, dan dient u ook volgens de laatste regelgeving te werken. Hier vindt u alles over deze regelgeving.

Menu