Dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging

Een steiger kan ook dienen als dakrandbeveiliging. Bij Rolsteiger.net kunt u terecht voor verschillende soorten dakrandbeveiliging met een handig klik-scharniersysteem. Dit systeem zorgt voor een veilige afgrendeling en kan tijdens de werkzaamheden omhoog geklapt worden, zodat het niet in de weg zit.

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 12 van de 12 items

Dakrandbeveiliging voor een plat en schuin dak

Een steiger kan dus ook fungeren als dakrandbeveiliging, maar dat stelt wel eisen aan de positie van de bovenste werkvloer en de breedte daarvan. Het is vaak nodig om de leuning ter plaatse van de dakrandbeveiliging te versterken aan de hand van de helling van het dak. Bij een plat dak met een hellingshoek van 0 tot 10 graden is vrijwel elke vorm van dakrandbeveiliging mogelijk. Hoe schuiner het dak en dus hoe groter de hellingshoek, des te strenger de dakrandbeveiliging. 

Dakrandbeveiliging kopen bij Rolsteiger.net

Heeft extra versterking nodig op het gebied van dakrandbeveiliging, bijvoorbeeld omdat u een klus heeft op een huis met een zeer schuin dak? Dan is het slim om extra dakrandbeveiliging te kopen bij Rolsteiger.net. Wij zorgen altijd voor een snelle levering, zodat uw klus geen vertraging oploopt. Bij ons profiteert u daarnaast altijd van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Heeft u nog vragen over het kopen van de juiste dakrandbeveiliging, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de juiste dakrandbeveiliging!