Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Dakrandbeveiliging 

Wanneer u op grote hoogte moet werken, wilt u dit natuurlijk wel veilig doen. Bij Rolsteiger vindt u de juiste materialen voor uw klus! Wij bieden verschillende soorten dakrandbeveiliging aan waarmee u makkelijk en snel een veilige werkomgeving bouwt.

Filter products Showing all 11 results
Categorie
Prijs

Dakrandbeveiliging met vangnet

Onze dakrandbeveiliging maakt het werken op grote hoogte makkelijk. De aluminium constructie is zowel tijdelijk als permanent te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid die u nodig heeft. Door de valbeveiliging kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden op hoogte uitvoeren. Vanzelfsprekend zijn onze dakbeveiligingsproducten uitvoerig getest en voldoen zij aan alle wettelijke vereisten en veiligheidsnormen. Onze dakrandbeveiliging is zowel geschikt voor een schuin als plat dak.

ASC dakrandbeveiliging met vangnet.

De ASC dakrandbeveiliging met vangnet is speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden op een plat of schuin dak met opstaande rand. Bij deze dakrandbeveiliging zit een kantplank geïntegreerd in het ontwerp, wat voor een extra verstevigde constructie zorgt. Hierdoor kunt u veilig uw werkzaamheden op een dak uitvoeren. Het biedt valbeveiliging voor klussen op het dak van uw woning, schuur, loods of bedrijfspand.

Dakrandbeveiliging voor een plat dak

Het beveiligingssysteem voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften volgens NEN13374, Klasse C. De leuninghouder van de dakbeveiliging wordt direct in de goot van het platte dak geplaatst, tegen de gevel van het pand. Door middel van telescopische armen wordt de constructie verstevigd en op zijn plaats gehouden. Deze telescopische armen kunnen in iedere gewenste positie en om ieder raam heen geplaatst worden. Dit maakt Rolsteiger dakrandbeveiliging uitermate geschikt voor werkzaamheden aan of op een plat dak.

Dakrandbeveiliging voor een schuin dak

De verstelbare dakrandbeveiliging is een makkelijk te plaatsen constructie die eenvoudig op- en afgebouwd kan worden. De telescopische armen kunnen in iedere gewenste positie versteld worden op een schuin dak. Dit maakt Rolsteiger dakbeveiliging zeer gebruiksvriendelijk. De dakrandbeveiliging beschikt tevens over een grote voetplaat om beschadigingen aan muur of gevel te voorkomen. Werkt u op een hellend of schuin dak, dan biedt dit systeem u betrouwbare valbeveiliging waardoor u werkzaamheden snel en veilig uit kunt voeren. 

Veilig werken met een gecertificeerde dakrandbeveiliging

Steeds meer projecten vragen om gecertificeerde valbeveiliging. De ARBO-wetgeving heeft dakrandbeveiliging regels en deze beveiliging is in veel gevallen ook verplicht. Neem dus geen risico met 2dehands dakrandbeveiliging (tweedehands), het kan zijn dat deze niet volstaan of veilig meer zijn. Rolsteiger helpt u snel en gemakkelijk aan de juiste dakrandbeveiliging voor uw klus. 

Bestel uw dakrandbeveiliging direct online

Weet u al welke dakrandbeveiliging u nodig heeft? Dan hoeft u niet meer naar de bouwmarkt om deze te kopen. Bestel uw dakrandbeveiliging online bij Rolsteiger.net! Wij bieden dakrandbeveiliging van de beste kwaliteit en staan voor u klaar bij vragen tijdens het bestelproces. Neem contact op met onze klantenservice als u vragen heeft over onze producten, levertijden of andere vragen. U kunt ons bellen via telefoonnummer 085-744 05 29 of mailen naar info@rolsteiger.net

Menu