Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Rolsteiger carbon

Carbon steiger gemaakt van glasvezelversterkte kunststof. Ontworpen voor de elektrische, chemische industrie en voedingsnijverheid.

Filter products Showing 1 - 16 of 27 results
Categorie
Prijs

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Carbon steiger kopen

Een rolsteiger geproduceerd van kunststof carbon geeft een veilige werkplek voor werken in gevaarlijke ruimten. De Kunststof carbon rolsteiger koopt u als u vaak werkt op plaatsen met explosiegevaar en dan vooral statische elektriciteit. Verder biedt deze steiger een veilige werkplek bij brandgevaar en in de directe nabijheid van hoogspanning.
Op plaatsen waar hygiëne belangrijk is, dus in een schone omgeving, zoals  in de levensmiddelenindustrie kunt u ook uitstekend uit de voeten met deze kunststof carbon rolsteiger.

Carbon rolsteiger

Het kunststof is glasvezelversterkt en is uitermate duurzaam. Het is bestand tegen elektrolytische corrosie door zout, water en/of aantasting door zuren.

Door deze eigenschappen is de kunststof carbon steiger niet geleidend, niet oxiderend, simpel schoon te houden en niet corrosief.

Naaste deze bijzonder eigenschappen is deze steiger ook nog eens zeer eenvoudig te monteren en demonteren en een fijne stabiele werkplek. Levertijd circa 2/3 weken.

Menu