Ladders

Ladder kopen

Als u een professionele ladder wilt kopen, dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Rolsteiger.net. U kunt bij ons terecht voor de hoogwaardige ladders van ASC: de Premium reformladders. Bij ons kunt u altijd terecht voor een industriële en professionele ladder van de beste kwaliteit. Al onze ladders zijn gemaakt van hoogwaardig en licht aluminium, wat zorgt voor stevigheid maar ook voor gebruiksvriendelijkheid. Een tweedelige, driedelige of telescoopladder koopt u gemakkelijk online bij Rolsteiger.net!

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 32 items

Online een professionele aluminium ladder kopen

U vindt in ons assortiment verschillende soorten professionele, industriële aluminium ladders. Zo kunt u bij ons ook terecht voor diverse telescoopladders, waaronder de Telestep ladder, de Quickstep ladder en de Extender ladder. Ook hebben we diverse vouwladders in ons assortiment, zoals de Waku ladder en de Bigone ladder. De kwaliteit van onze ladders is uitstekend gecombineerd met een zeer licht gewicht. De ladders zien er ook mooi en degelijk uit door de hoogwaardige coating en natuurlijk voldoen de ladders aan de gestelde Nederlandse en Europese eisen. Daarnaast zijn onze aluminium ladders voorzien van:

  • tweemaal gefelste sportverbindingen die opgesloten zitten in de het ladderprofiel. Hierdoor is het kantelen van de sport onmogelijk.

  • geschroefde verbindingsstukken die gemaakt zijn uit massieve delen.

  • doppen van hoogwaardig, slijtvast natuurrubber.

Bij Rolsteiger.net bent u dus altijd verzekerd van een professionele, industriële aluminium ladder. Daar kunt u van op aan. Daarnaast zijn al onze kwalitatief hoogwaardige ladders ook zeer scherp geprijsd, zodat u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wat wilt u nog meer?

Industriële ladder kopen bij Rolsteiger.net

U weet nu dat u bij Rolsteiger.net kunt kiezen uit veel verschillende soorten professionele en industriële ladders van uitstekende kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Maar wist u ook dat als u vandaag nog vóór 14.00 uur bestelt, u de ladder morgen al in huis heeft? Naast dat u bij ons kunt rekenen op een snelle levering, is de levering bij ons ook altijd gratis en profiteert u van 100 dagen retourgarantie. Uw industriële ladder koopt u dus bij Rolsteiger.net! Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig over het kopen van de juiste industriële ladder voor uw toepassing? Schroom niet om contact met ons op te nemen; wij helpen u graag en voorzien u van een persoonlijk advies. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29.