Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Ladder kopen

Rolsteiger.net is niet alleen gespecialiseerd in rolsteigers en kamersteigers, maar ook in A-kwaliteit ladders en trappen! ACTIE; Gratis ladderklemmen bij alle ladders !

Filter products Showing 1 - 16 of 62 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

Wanneer u dus een professionele ladder wil kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de hoogwaardige ladders van ASC: de Premium reformladders. Bij ons vindt u altijd de professionele industriële ladder die geschikt is voor uw klus.

Een stevige aluminium ladder voor uw klus

Op zoek naar een stevige én lichte aluminium ladder? Die vindt u op deze pagina! U kunt bij ons kiezen tussen tweedeligedriedelige of telescoopladders. Daarnaast vindt u bij ons ook alle hulpstukken voor bij uw ladder, zodat u uw bestelling meteen compleet kan maken. De aluminium ladders van ASC zijn professioneel en van uitstekende kwaliteit. Ze voldoen aan alle gestelde Nederlandse en Europese eisen; zo weet u zeker dat u er veilig mee kan werken!

Professionele ladders van uitstekende kwaliteit

De professionele ladders die u op deze pagina vindt, zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Deze aluminium ladders hebben allemaal sportverbindingen die tweemaal gefelst zijn en zijn opgesloten in het ladderprofiel. Hierdoor is er geen speling en is het kantelen van de sport onmogelijk. Daarnaast zijn alle verbindingsstukken gemaakt uit massieve delen en geschroefd en zijn alle doppen gemaakt van hoogwaardig en slijtvast natuurrubber. Doordat deze ladders ook allemaal slijtvast gecoat zijn, treedt er geen oxidatie van het aluminium op en geven de ladders niet af aan uw handen.

Een industriële aluminum ladder kopen bij Rolsteiger.net

U hoeft de deur niet meer uit voor een goede industriële aluminium ladder. Deze kunt u namelijk gewoon online bestellen bij Rolsteiger.net! Wanneer u nog vragen hebt over de verschillende ladders, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Daarna kunt u direct online de door u gewenste ladder kopen! Wij zorgen voor een snelle levering en daarnaast profiteert u van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie.

Veelgestelde vragen

Gaat u een ladder kopen, dan is de maximum lengte de lengte van de ladder als deze volledig is uitgeschoven. De werkhoogte is de gemiddelde afstand waar u met uw hand bij kunt als de ladder maximaal is uitgeschoven.

Gaat u aan de slag met een ladder, dan is het belangrijk dat u voor een stabiele opstelling zorgt. Zet de ladder daarom in een hoek van 70 graden. Dit is gemakkelijk te controleren door uw tenen tegen de onderkant van de ladder te zetten en deze met de armen gestrekt vooruit vast te pakken. Als u niet bij de ladder kunt, of als uw armen juist niet gestrekt zijn, moet u de hoek aanpassen.

Menu