Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Voorloopleuning voor uw rolsteiger

De AGS voorloopleuningen van ASC. Opbouw wetgeving van rolsteigers is veranderd, het is verplicht om altijd een leuning te hebben bij betreding van een volgend platform. Koop hier uw voorloopleuning van uw rolsteiger!

Filter products Showing all 3 results
Categorie
Prijs

De juiste leuning voor uw steiger

Een voorloopleuning voor uw steiger gebruiken is erg belangrijk. Dit, omdat een groot deel van de ongelukken nog steeds gebeuren bij het op- en afbouwen van rolsteigers. Dit betekent niet dat het traditionele systeem met schoren niet meer gebruikt mag worden. Om aan deze nieuwe eis te voldoen dient minimaal 1 voorloopleuning gebruikt te worden bij het opbouwen van een rolsteiger. De AGS voorloopleuningen passen ook op Altrex steigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steigers, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers, en de steigers van Wienesse.

De AGS voorloopleuningen voor rolsteigers waarborgen de veiligheid van de gebruiker door de mogelijkheid te bieden om een leuning te plaatsen vanaf een lagere platform. Door deze manier van opbouwen is een gebruiker na het beklimmen van een volgend platform direct verzekerd van en beveiligd door een reeds aanwezige leuning.

Veiliger werken met een voorloopleuning op uw steiger

De AGS (Advantaged Guardrail System) is een revolutionaire en innovatieve voorloopleuning voor rolsteigers, en maakte zijn debuut in 2013. Ontwikkeld uit oogpunt voor de veiligheid van de gebruiker. Dit omdat een groot deel van de ongelukken nog steeds gebeuren bij het op- en afbouwen van rolsteigers.

  • De AGS waarborgt de veiligheid van de gebruiker door de mogelijkheid te bieden om een leuning te plaatsen vanaf een lagere platformhoogte.
  • Door deze manier van opbouwen is een gebruiker na het beklimmen van een volgend platform direct verzekerd van en beveiligd door een reeds aanwezige leuning.
  • U bouwt ook met een AGS sneller een traditionele rolsteiger op.
  • Daarnaast biedt AGS u meer bewegingsruimte in de steiger en bestaat een opgebouwde steiger in zijn geheel ook uit minder onderdelen.

Ook is er geen onduidelijkheid meer over op welke manier de rolsteiger opgebouwd moet worden. En geen onduidelijkheid meer op welke sporten de schoren geplaatst dienen te worden. De bovenste schoorklauwen van de AGS worden altijd als eerste geplaatst op de bovenste sport van een opbouwframe en kan daarna maar op 1 manier bevestigd worden.

Voorloopleuning kopen bij Rolsteiger.net

Heeft u nog voorloopleuningen voor uw rolsteigers nodig om te voldoen aan de nieuwe regelgeving van 2018? Dan kunt u deze bij Rolsteiger.net bestellen. Wij zorgen altijd voor snelle levering. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Bestel dus direct uw voorloopleuningen online!

Menu