Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Reformladder

Een reformladder biedt u veel mogelijkheden. Het is een ladder uniek in zijn soort en toch breed inzetbaar. Het is zowel geschikt voor professionals als voor hobbyklussers. De reformladder is zowel te gebruiken in de A-stand als vrijstaand. Dat maakt de ladder zeer veelzijdig en handig in gebruik. Zo bent u niet afhankelijk van muren om de reformladder tegen te positioneren. In de volksmond noemt men de reformladder ook wel ‘tweedeling ladder’ of ‘driedelige ladder’

Filter products Showing all 10 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Wat is een reformladder?

Een reformladder is een ladder die u in verschillende standen kunt vouwen. U kunt hem als rechte ladder gebruiken, maar ook als een dubbel oploopbare trap. Het is ook mogelijk om de reformladder vrijstaand in de A-stand op te stellen. Dit maakt reformladders zeer gewild voor allerlei klussen aangezien ze breed inzetbaar zijn. Er zijn verschillende typen reformladders; zo zijn er de formaten 3×8, 3×10 en 3×12. Dit type ladders is relatief licht, waardoor ze makkelijk in gebruik zijn en eenvoudig te vervoeren zijn voor klussen. Daarnaast is een reformladder erg veilig én comfortabel. Met andere woorden: voor al uw klussen, zowel professioneel als thuis, maakt u het beste gebruik van onze reformladders!

De beste reformladder koopt u bij ons

De titel zegt het al: de beste reformladders koopt u bij Rolsteiger.net. Wij zijn dé expert als het gaat om veilig en comfortabel klussen. Al onze reformladders voldoen aan de eisen vanuit de overheid en overige instanties en zijn voorzien van antislip oplossingen. Professional of hobbyist, wij zorgen voor hoogwaardige kwaliteit zodat u veilig kunt werken op hoogte. Bij Rolsteiger.net heeft u keus uit een groot en divers aanbod van reformladders:.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de reformladders van Rolsteiger.net? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons contacten middels telefoon via 085 7440529 of mail ons.

Menu