Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Reformladder

Een reformladder staat er om bekend dat deze in diverse standen gepositioneerd kan worden. De reformladder is namelijk vrijstaand als in A-stand te gebruiken en is hierdoor zeer breed inzetbaar. Bekijk ons assortiment reformladders en koop vandaag nog uw reformladder online bij Rolsteiger.nl.

Filter products Showing all 10 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Reformladder kopen

Een reformladder kent veel populariteit bij hobbyisten en professionals vanwege het feit dat deze zeer breed inzetbaar is. Een reformladder is zowel in een A- stand als vrijstaand te gebruiken, waardoor de ladder veelzijdig in gebruik is. De reformladders van Rolsteiger.net zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van comfort en veiligheid tijdens werkzaamheden in de hoogte.

Een reformladder wordt in de volksmond ook wel tweedelige ladder of driedelige ladder genoemd. De driedelige ladder is met name geschikt voor werkzaamheden buiten, de tweedelige ladder wordt doorgaans veel binnenshuis gebruikt. Omdat deze ladders ook in A- stand gebruikt kunnen worden, bent u niet afhankelijk van muren of andere objecten om de ladder te positioneren. Alle reformladders van Rolsteiger.net voldoen aan de strengste eisen vanuit overheid en instanties. Werken op een reformladder van Rolsteiger.net is dus altijd veilig én comfortabel.

Bij Rolsteiger.net heeft u keuze uit diverse soorten reformladders, de reformladders zijn altijd voorzien van antislip oplossingen, dit om slipgevaar tijdens gebruik te voorkomen.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent de reformladders van Rolsteiger.net? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons contacten middels telefoon via 085 7440529 of mail ons.


Reformladders en meer

Naast reformladders beschikken wij over diverse soorten andere ladders. Zo kunt u bij ons ook terecht voor enkele ladders, vouwladders, telescoopladders én gebruikte ladders. Naast ladders, kunt u bij ons ook terecht voor trappen, kamersteigers, rolsteigers, steigeraanhangers en nog veel meer klimmaterialen.

Vrijwel al onze producten komen uit eigen fabriek, waardoor wij u uw veiligheid en comfort tijdens gebruik kunnen garanderen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen, machines, grondstoffen en vakmensen.

Welke ladder u ook koopt. Bij Rolsteiger.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 

 

Menu