Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Huishoudtrappen

Bij Rolsteiger.net vindt u aluminium huishoudtrappen en keukentrappen. Ideaal voor de woonkamer, keuken, werkplaats of zolder.

Filter products Showing all 13 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Huishoudtrap kopen

Onze huishoud- en keukentrappen zijn lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar. Zo neemt de trap weinig ruimte in beslag bij het opbergen. Bij Rolsteiger.net kunt u kiezen voor een trap met of zonder beugel.

Heeft u interesse het kopen van een huishoudtrap of keukentrap? De trappen van Rolsteiger.net zijn een eenvoudige oplossing voor veelvoorkomende problemen in en om het huis. Ze zijn compact en lichtgewicht. Komt u niet goed bij die hoge keukenkastjes? Een huishoudtrap of keukentrap met enkele treden biedt dan uitkomst. Buiten het huis is het net zo belangrijk om stabiel te staan om bijvoorbeeld de ramen te kunnen zemen of de zonwering schoon te maken. Ook daarvoor zijn onze trappen zeer geschikt. Wacht niet langer met het kopen van uw huishoudtrap!

Huishoudtrap met 5 treden: aanbieding!

Bij Rolsteiger.net kunt u kiezen uit een ruim assortiment huishoudtrappen en keukentrappen. Zo hebben wij regelmatig aanbiedingen voor huishoudtrappen met 5 treden. Naast verschillende soorten bieden wij ook verschillende merken aan. Elk merk heeft zijn eigen voordelen. Wanneer u op zoek bent naar semiprofessionele huishoudtrappen kunt u kiezen voor Alumexx. Deze lijn is gemaakt van duurzaam aluminium en bieden wij voor een betaalbare prijs. Zoekt u een trap voor bv uw winkel of magazijn, dan kiest u voor onze magazijntrappen.

Verschil tussen een huishoudtrap en professionele trap

Het verschil tussen een huishoudtrap en een professionele trap zit hem met name in het gewicht. Huishoudtrappen zijn vaak iets lichter van gewicht zodat ze geschikt zijn om eenvoudig in huis te gebruiken. Bij een professionele trap is de kwaliteit daarentegen net een stukje hoger. Dit kunt u ook terugzien in de prijs. Uiteraard zijn de huishoudtrappen van Rolsteiger.net allemaal gekeurd en zeer veilig. U kunt er op vertrouwen dat ze zijn goedgekeurd voor de Nederlandse (en Europese) markt.

Huishoudtrap en keukentrap met of zonder beugel

Huishoudtrappen zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld huishoudtrappen met of zonder beugel. Een beugel is verplicht op een trap als de bovenste trede als stavlak of platform wordt gebruikt. Bij hogere trappen kunt u de beugel dan als steunpunt gebruiken. Bij sommige trappen kunt u de beugel ook gebruiken om materiaal aan te bevestigen en er zijn huishoudtrappen waarbij de beugel is voorzien van een gereedschapsplateau of een emmerhaak. De Alumexx Twin-Deck 2.0 huishoudtrap bijvoorbeeld. Deze semiprofessionele trap beschikt over fijne extra’s zoals een emmerhaak en extra brede treden voor meer sta comfort. Heeft u weinig ruimte om de trap op te bergen? Dan vindt u bij Rolsteiger.net ook keukentrappen zonder beugel, zoals de Alumexx Eco huishoudtrap.

Dubbel oploopbare huishoudtrap of keukentrap kopen

Een dubbele oploopbare huishoudtrap is een trap waarbij u van beide kanten de trap kunt bereiken. Het voordeel daarvan is dat u de trap minder vaak hoeft te verplaatsen of om te draaien. Ideaal voor smalle ruimtes. Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan met twee personen op één trap te staan.

Professionele trap of ladder kopen

Er zijn genoeg klussers die een professionele trap gebruiken bij laagdrempelige klussen. In dat geval adviseren wij een professionele bordestrap of een professionele dubbele huishoudtrap van Rolsteiger.net. Uiteraard zijn deze ook in verschillende maten en soorten te bestellen. Wanneer u weinig ruimte heeft en de hoogte in moet bij een klus in uw woning, raden wij een Telescoopladder aan. Deze ladder is uitschuifbaar, veilig te gebruiken dankzij de soft close-technologie én makkelijk op te bergen.

Menu