Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Aantal treden
Categorie
Prijs

Bordestrappen

Professionele bordes trappen bestelt u bij Rolsteiger.net. De bordes trap is aan 1 kant beloopbaar, en is daardoor gemakkelijker te verplaatsen dan de dubbele trap, door het lagere gewicht.

Filter products Showing all 4 results
Aantal treden
Categorie
Prijs

Kwalitatieve bordestrappen kopen

Wij hebben een ruim assortiment bordestrappen. Voor iedere professional of serieuze klusser de juiste keuze. De verschillen die er zijn tussen de verschillende typen bordes trappen, is de prijs-kwaliteit verhouding. U kunt er zeker van zijn dat u een goeie trap koopt. Wij leveren alleen kwalitatief goeie bordes trappen, welk type u ook kiest. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve bordestrap bent u bij Rolsteiger.net aan het goede adres. Dit type trap kent u wellicht ook onder de namen huishoudtrap, bouwtrap, enkele trap of trapladder. In ons assortiment vindt u bordestrappen met twee tot twaalf treden van diverse topmerken. Daarbij heeft u de keus uit trappen met en zonder coating. Onze industriële bordestrappen kunt u zowel thuis als voor professioneel gebruik inzetten.

Bordestrap voor professioneel gebruik

Een professionele industriële bordestrap is te herkennen aan het plateau dat op de laatste trede zit. Het plateau kan gebruikt worden om op te staan, dat geeft u extra sta comfort. Maar ook gereedschap of materiaal kan er op geplaatst worden. In het aantal treden wordt het plateau altijd meegerekend. Daarnaast beschikt elke professionele bordestrap over een vaste steunbeugel waar u veilig tegenaan kunt leunen. Een bordestrap voor professioneel gebruik wordt gemaakt van stevig aluminium en voldoet uiteraard aan zeer strenge regelgeving. De trap kan op verschillende manieren worden gemonteerd, namelijk gefelst, gepopnageld of gelast. Omdat de meeste professionele bordestrappen zijn voorzien van een zelf ontgrendelend systeem, kan het product makkelijk worden in -en uit kan geklapt.

Aantal benodigde treden berekenen

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel treden wij denken dat u nodig heeft. Uiteraard moet u allereerst zelf bepalen hoe hoog u werken wilt. Vervolgens gaat u uit van uw eigen lengte plus de hoogte van het bovenste plateau. Stel dat de platformhoogte van de bordestrap 3 meter is en u bent zelf 1,85 meter, dan is de werkhoogte ongeveer 4,85 meter. De ruimte tussen de treden is gemiddeld tussen de twintig en 25 centimeter. Dat haalt u af van de berekende werkhoogte als u liever niet op het bovenste plateau wilt werken.

Bordestrappen kopen bij Rolsteiger.net

Bij Rolsteiger.net vindt u industriële bordestrappen in verschillende maten (2 tot 12 treden) van de merken ASC en VGS. Bordestrappen van het merk ASC zijn zeer populair in de bouw, maar ook bij de serieuze doe-het-zelver. Ze hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en voldoen aan de strengste regelgeving. Een bordestrap van ASC wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium, is makkelijk in gebruik, heeft een zelf ontgrendelend plateau en is ergonomisch afgewerkt. Door de bijzondere anodisatie geeft de trap niet af. Geen vieze handen dus. De kwaliteit van de trap blijkt ook uit het feit dat iedere trede zowel gelast als gefelst is.

Het andere merk dat u terug vindt in ons assortiment bordestrappen is VGS. Deze robuuste en sterke trappen worden gemaakt van onbehandeld aluminium en zijn bestand tegen het ruwere werk. Niet voor niets worden ze veelvuldig gebruikt in de bouw en industrie. Omdat de bordestrappen van VSG zowel gelast als gepopnageld worden geeft dat extra stabiliteit en veiligheid. Ook prettig voor de stabiliteit zijn de brede treden van tien centimeter. Net als de trappen van ASC worden deze bordestrappen voorzien van een speciale coating waardoor u geen vuile handen krijgt. Bij Rolsteiger.net bieden wij alleen de professionele uitvoering van VGS aan en niet de compacte bordestrap. Laat u zich dus niet leiden door de veel goedkopere prijs van andere aanbieders. U kutn bij ons ook terecht voor onder andere kamersteigers, rolsteigers en trapgatsteigers.

Menu