Zoek

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Trapgatsteiger

Met een trapgatsteiger van Rolsteiger.net is het uitvoeren van werkzaamheden boven of in het trapgat of trappenhuis op een onverantwoorde manier, verleden tijd. De trapgatsteiger van Rolsteiger.net voorziet u tijdens de werkzaamheden van stabiliteit, veiligheid en comfort, zodat u veilig uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Filter products Showing the single result
Categorie
Prijs

Met een Trapgatsteiger van Rolsteiger.net kunt u op ongelijke ondergrond eenvoudig werkzaamheden uitvoeren in de hoogte. Het gebruik van een trapgatsteiger wordt de laatste jaren steeds populairder, u kunt een steiger voor het trapgat of trappenhuis bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • Stucwerkzaamheden in het trapgat;
  • Schuren en schilderen van een bovenliggende trap;
  • Schilderen of van het trapgat;
  • Ophangen van verlichting in het trapgat.

De steiger is geproduceerd in onze eigen fabriek, waarbij wij gebruik hebben gemaakt van het beste aluminium in omloop. Mede door dit lichtgewicht aluminium is het op- en afbouwen van een steiger voor in het trapgat of trappenhuis zeer snel en makkelijk gedaan.

Heeft u vragen omtrent onze trapgatsteiger? Contact ons telefonisch via 085 7440529 of stuur ons een mail.

Trapgatsteiger kopen voor het makkelijk plaatsen van een steiger op een trap

Een trapgatsteiger kopen? Dan bent u bij Rolsteiger.net aan het juiste adres. Wij beschikken over grote voorraden, waardoor wij vrijwel ieder trapgatsteiger uit voorraad kunnen leveren. Met een trapgatsteiger kunt u gemakkelijk de steiger op een trap plaatsen en heeft u voldoende stevigheid en stabiliteit voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Bestelt u online, dan is verzending binnen 24 uur en dit is uiteraard geheel kosteloos.

Naast een snelle en gratis verzending bieden wij u ook 5 jaar fabrieksgarantie, 100 dagen retourgarantie en zijn uiteraard al onze steigers TÜV/NEN gecertificeerd.

Voor uw trapopgang een steiger nodig? Bestel direct een steiger voor uw trapgat

Werkzaamheden uitvoeren boven of in het trapgat? Dan heeft u een steiger voor het trapgat, oftewel trapopgang nodig! Bij Rolsteiger.net bieden wij u diverse soorten trapgatsteigers, zodat u voor iedere klus de juiste steiger heeft. Weet u niet precies welke trapgatsteiger het meest geschikt is voor uw trapopgang? Dan helpt onze klantenservice u graag verder!

Naast trapgatsteigers bieden wij u een breed arsenaal aan andere klimmaterialen. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld rolsteigers, kamersteigers, steigermaterialen, bordestrappen en telescoopladders. Welk product u ook nodig heeft, bij Rolsteiger.net bent u verzekerd van de beste kwaliteit materialen en de voordeligste prijzen.

Vragen? Contact ons telefonisch via 7440529 of mail ons. Wij helpen u graag verder.

Menu