Meer veiligheid : 4-sport opbouwframes en AGS-PRO voorloopleuning

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€130,00
€157,30 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- excl. btw. Binnen 1 werkdag verzonden of af te halen. TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Update naar de nieuwe in Nederland geldende regelgeving qua opbouwen en afbreken. Alleen te bestellen in combinatie met een rolsteiger.

Bestaande uit 2 x een 4-sports opbouwframe 75-4 , ter vervanging van de leuningframes.
1 x AGS-pro voorloopleuning, ter vervanging van 2 x horizontaal .

Bij rolsteigers met een frame van 75 cm is het alleen mogelijk om aan deze regelgeving te voldoen als men begint op te bouwen met een 4-sports opbouwframe. De platformen kunnen namelijk niet halverwege het frame geplaatst worden omdat daar de diagonalen zitten. Door te beginnen met een half opbouwframe ( 4-sporter ) is dit probleem opgelost. Men begint als het ware met de leuning. 

Vanaf 1 januari 2018 is de wetgeving rolsteigers veranderd, en is het verplicht om altijd een leuning te hebben bij betreding van een volgend platform in een rolsteiger. Dit omdat een groot deel van de ongelukken nog steeds gebeuren bij het op- en afbouwen van rolsteigers.

Dit betekent niet dat het traditionele systeem met schoren niet meer gebruikt mag worden.
Om aan deze nieuwe eis te voldoen dient minimaal 1 voorloopleuning gebruikt te worden bij het opbouwen van een rolsteiger, als de rolsteiger gebruikt word bij een gevel. Word de rolsteiger vrijstaand gebruikt, dan zijn 2 voorloopleuningen nodig.

Bij gebruik van 1 AGS-pro per etage vervangt deze alleen de horizontale schoren.
Bij gebruik van 2 x AGS-pro per etage, vervangt deze de horizontale en diagonale schoren.

AGS-XS voorloopleuning

AGS-XS voorloopleuning

Video

AGS-XS voorloopleuning

AGS-XS voorloopleuning

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten:

-