Alumexx Twin-Deck 2.0 Huishoudtrap

De Twin-Deck 2.0 huishoudtrap van Alumexx is een stevige huishoudtrap met een hoge kwaliteit. Aluminium in combinatie met kunststof maken van de Twin-Deck 2.0 een trap met een lange levensduur. 5 jaar fabrieksgarantie !

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€49,00
€59,29 incl. btw

6

Gratis en en snel geleverd . TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

2 treden, werkhoogte 240 cm, hoogte trap 118 cm, gewicht 4 KG
3 treden, werkhoogte 262 cm, hoogte trap 139 cm, gewicht 4,7 KG
4 treden, werkhoogte 285 cm, hoogte trap 165 cm, gewicht 5,4 KG
5 treden, werkhoogte 302 cm, hoogte trap 190 cm, gewicht 6.3 KG
6 treden, werkhoogte 327 cm, hoogte trap 209 cm, gewicht 6,8 KG

Alumexx Twindeck

Bent u op zoek naar de Alumexx Twindeck trap? Dan kunt u deze bestellen bij Rolsteiger.net! U vindt bij ons namelijk een uitgebreid aanbod aan diverse praktische producten van Alumexx. Zo hebben we niet alleen trappen, maar ook rol- en kamersteigers van dit kwalitatief hoogwaardige merk. Men wil de laatste jaren steeds meer werkzaamheden in en rondom huis zelf doen. Veiligheid is hierbij natuurlijk erg belangrijk, of u nu de dakgoot gaat reinigen of de gevel gaat schilderen. Alumexx staat voor veiligheid en kwaliteit voor een scherpe prijs.

Alumexx Twindeck kopen bij Rolsteiger.net

De Alumexx Twindeck is een van de verschillende trappen van het merk Alumexx. Het is een robuuste huishoudtrap van hoge kwaliteit, zowel in materialen als in afwerking. De Alumexx Twindeck trap is gemaakt van hoogwaardige aluminiumsoorten die gecombineerd zijn met zachte en degelijke kunststoffen. Deze trap gaat erg lang mee en voldoet aan alle normeringen van de Warenwet de andere relevante Nederlandse en Europese normeringen. U hoeft ook niet meer bang te zijn dat u van de trap af valt, want het antislipdeck zorgt voor een stabiel en stroef stavlak, terwijl de zachte kunststof onderdelen lichaamsdelen en materialen beschermen. De constructie van deze trap is ook zeer stevig en degelijk door de vele schoorverbindingen en de dubbele klikverbindingen. Naast dat deze trap heel sterk en stevig is, is deze nog steeds erg licht en makkelijk handbaar. Erg prettig als u de trap door het hele huis nodig hebt. Op het topdek kunt u allerlei materialen opslaan en kunt u ook uw emmer hangen aan het emmerhaakje; ideaal! Met deze robuuste huishoudtrap klaart u alle klusjes in en rondom huis dus snel en veilig.

Bestel de Alumexx Twindeck nu online

U hoeft niet meer naar de winkel om een goede huishoudtrap uit te zoeken. U kunt de Alumexx Twindeck nu namelijk gewoon online bestellen bij Rolsteiger.net! Zo bespaart u tijd, moeite en kosten, want de verzending van uw trap is geheel gratis. Bestelt u de trap vandaag nog vóór 14.00, dan profiteert u niet alleen van gratis verzending, maar ook voor zeer snelle verzending. U heeft de trap dan namelijk morgen al in huis staan, zodat u er direct mee aan de slag kunt! Daarnaast ontvangt u ook nog eens 100 dagen retourgarantie. Weet u niet precies welke trap het beste is voor uw situatie, of heeft u nog vragen voordat u de Alumexx Twindeck gaat kopen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij vertellen u graag meer over onze kwalitatief hoogwaardige producten!

Reviews

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: