ALX Uitwijkconsole-set / dakkapelsteiger 135

De ALX uitwijkconsole/ dakkapelsteiger, geschikt voor intensief gebruik. Een lichtere uitvoering dan de uitwijkconsole van ASC.

8719998999334

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€330,00
€399,30 incl. btw

6

Gratis en en snel geleverd . TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Let op, deze uitwijkconsole is voor 2 platformen, en niet te verstellen naar 1 platform.De uitwijkconsole (set van 2) is superhandig om schuine daken en dakkapellen bereikbaar te maken vanaf een rolsteiger. De dakconsole is op eenvoudige wijze (in combinatie met uw standaard steigermateriaal) te monteren op iedere hoogte.

Een set bestaat uit twee daksteunen en een verlengstuk. De uitwijkconsole word aan de buitenzijde van de rolsteiger met stalen draaikoppelingen bevestigd. De console rust aan de onderzijde tegen de staander van het opbouwframe; het T-stuk – voorzien van een kunststof beschermhuls om schade aan de dakpannen te voorkomen – steunt op het dak. Als leuning kunt u de standaard opbouwframes of losse buizen met koppelingen gebruiken.

Deze ALX dakconsole voldoet ruim aan de (N)EN 1004.

Reviews

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: