ASC Platform zonder luik 190 carbondeck

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€225,00
€272,25 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- Binnen 1 werkdag verzonden of af te halen. TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Platform 190 zonder luik. Carbondeck, massieve opleghaken. Afmeting 190 x 60 x 6. Gewicht 8 KG. 

Het frame van het ASC Platform is gemaakt met een  hoogwaardige aluminium (vliegtuig)legering. De dragers van het platform bestaat uit een dubbelwandige koker, TIG gelast. De platformen zijn veilig, en tegelijk licht in gewicht. ASC gebruikt extra sterke tussenliggers, die allemaal driekwart rondom TIG zijn gelast. Hierdoor kent een ASC Platform een zeer solide en stijve constructie met zeer veel draagvermogen. Deze constructie is zo robuust dat ze niet alleen voldoen aan de normen voor Klasse 3 (2 kN p/m2), maar zelfs geschikt zijn als gevelsteiger in Klasse 4 (3 kN p/m2).

De structuur van het ASC Carbondeck bestaat uit een polyester honingraatprofiel met vezel versterkte onder- en bovencomponenten. Deze constructie is maar liefst 25 % procent (4 kg) lichter dan een houten platform, maar geeft wel eenzelfde extreme stevigheid. Bovendien heeft een carbondeck platform een nog langere levensduur dan het Fortodeck.

De opleghaken van massief aluminium zijn 2 cm dik zorgen voor nog meer veiligheid. De afwerking is van de allerhoogste kwaliteit en staat garant voor een lange levensduur.

-