Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

BigOne is een Belgische producent van uiterst multifunctionele ladders, die u uiteraard ook kunt bestellen bij Rolsteiger.net. De BigOne ladders zien er in eerste instantie helemaal niet zo groot uit, maar dat zijn ze wel. Deze ladders zijn namelijk compact om op te bergen maar kunnen volledig uitgeschoven worden tot een volwaardige ladder.

Verschillende soorten BigOne ladders

In principe heeft BigOne maar vier soorten ladders op de markt. Als u echter een van deze ladders in huis hebt, kunt u heel wat andere ladders de deur uit doen. Een BigOne ladder kan namelijk gebruikt worden als vrijstaande ladder in A-stand, als rechte ladder, als trapladder, tegen een muur aan of als steiger met behulp van twee ladders en een telescopisch platform. U kunt er dus alle kanten mee op! BigOne geeft zelf aan dat de ladders zelfs in totaal in 33 verschillende posities te gebruiken zijn. U vindt de BigOne ladders in vier maten in ons assortiment:

De voordelen van een BigOne ladder

Wat maakt een BigOne ladder anders dan andere ladders? Een van de grootste voordelen van deze ladders is de multifunctionaliteit. Daarnaast kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden, wat natuurlijk erg handig is. Daarnaast biedt een BigOne ladder, in welke maat dan ook, nog meer voordelen:

BigOne ladder kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u graag een BigOne ladder kopen? Dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net. Bij ons profiteert u van een snelle levering uit voorraad, 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Komt u er niet helemaal uit, dan helpen we u ook graag met het kiezen van de juiste BigOne ladder. Vervolgens bestelt u uw BigOne ladder gemakkelijk online!

Menu