Wie zijn wij ?

DVLvanLoon BV is van origine een gevelrenovatie bedrijf, opgericht in 1996, en al jaren actief als ASC-sterdealer. 
Wij kochten onze eerste ASC steiger in 1996 bij Jeroen van den Heuvel ( CEO ASC Group ).
Jeroen stond deze toen nog te lassen in het schuurtje van zijn ouders, en adverteerde hiermee in de zaterdag editie van de Telegraaf, de zettertjes.
Wij zijn daarna vaak naar Prinsenbeek gereden in het weekeinde, om weer een kar vol rolsteigers op te halen. De samenwerking met Jeroen, en vooral de kwaliteit van de steigers, heeft ons toen doen besluiten ASC dealer te worden. Nu 20 jaar later, zijn wij nog steeds ASC-sterdealer. Die jarenlange samenwerking is mogelijk omdat de kwaliteit van de ASC klimmaterialen zeer hoog is, wij hebben nooit klachten. ASC staat niet alleen voor gebruiksgemak, veiligheid en betaalbaarheid, maar zeker ook voor innovatie. ASC blijft producten ontwikkelen die het werk nog makkelijker en veiliger maken.
Naast het verkopen van de ASC klimmaterialen, zijn wij ook deze ook gaan verhuren, inclusief montage en demontage. Wij werken zelf dagelijks met het klimmateriaal van ASC, en kunnen u dus zeer goed adviseren.

Groot geworden door klein te blijven is zeker op ons van toepassing.
Wij zijn een kleine no-nonsense organisatie, en houden ervan kwaliteit te leveren, na een gedegen en eerlijk advies. Mocht er toch iets met het materiaal zijn, iedereen maakt tenslotte fouten, lossen wij dit direct op. Wij houden niet van problemen, deze lossen wij op. Service en garantie zijn bij ons geen loze kreten, dat krijgt u van ons !
Onze steigers worden geleverd met 5 jaar garantie, en levenslang op de lasverbindingen.

Door onze eigen ervaringen met het klimmateriaal van ASC, zijn wij in staat u een advies op maat te geven, zodat u gegarandeerd bent van het voor u juiste klimmateriaal.  
Wij hebben alles op voorraad en kunnen dus zeer snel leveren.

U bent van harte welkom op onze vestigingen in Schagen en/of Etten Leur.
Bel wel altijd even van te voren, soms zijn wij steigers aan het plaatsen en tijdelijk op locatie bezig,
maar, altijd in de buurt. 

Betalingen en bestellingen in de webshop

Betaling vooraf is mogelijk via IDEAL en Paypall.

Als u kiest voor een iDeal betaling bent u verzekerd van van een veilige betaling en een snelle afhandeling van uw order.
PayPal is een veilige manier van betalen en wordt al in meer dan 190 verschillende landen gebruikt. Het is te gebruiken in combinatie met uw bankrekening of creditcard.

U kunt ook betalen bij aflevering, middels pin of contant bij onze eigen koeriersdienst.

Verzendinformatie

Verzenden? Doen we supersnel!

Verzenden en afhalen:

Wij verzenden normaliter de bestelde rolsteigers, steigermateriaal, of ander klimmateriaal tussen 1 a 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling, voor alle verzendingen binnen Nederland ( m.u.v. de Waddeneilanden ).
Indien verzenden door onvoorziene omstandigheden toch langer gaat duren, nemen wij daarover altijd contact met u op. Afhalen kan ook bij onze vestigingen in Schagen en Etten Leur.

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele en nieuwe staat en verpakking aan DVLvanLoon geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rolsteiger.net. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


-