Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Bij Rolsteiger.net vindt u enkel kwaliteitsmerken, zo ook de producten van Telesteps. Telesteps is de producent van onder meer telescoopladders, combiladders en vlizotrappen. Bij Rolsteiger.net vindt u voornamelijk de telescoopladders van Telesteps. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen van de EN 131 en NEN 2484 normen. Zo bent u ervan verzekerd dat u veilig kunt werken met de Telesteps telescoopladders.

De uitstekende eigenschappen van Telesteps telescoopladders

Telesteps telescoopladders hebben uitstekende eigenschappen die het werken met deze ladders erg prettig maakt. Zo zijn deze ladders, wanneer ze ingeschoven zijn, erg compact waardoor ze makkelijk op te bergen en te vervoeren zijn. Ze nemen niet alleen erg weinig ruimte in beslag, ze zijn ook nog eens lichtgewicht zodat u ze makkelijk kan tillen. Hoewel ze lichtgewicht zijn, zijn ze wel te belasten tot wel 150 kilo. Daarnaast zijn ze voorzien van sporten van 65 millimeter waardoor u stabieler staat. De draaicirkel is minimaal waardoor u er makkelijk mee in kleine ruimtes kan weren. Daarnaast zijn de ladders voorzien van antislip ladderdoppen.

Telesteps telescoopladders in ons assortiment

U kunt bij Rolsteiger.net terecht voor het aanschaffen van Telesteps telescoopladders. Momenteel hebben we twee soorten in ons assortiment:

Telesteps telescoopladder kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u graag een Telesteps telescoopladder kopen, dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net. Bij ons profiteert u van snelle levering, doordat wij veel van onze producten op voorraad hebben. Daarnaast profiteert u bij ons van 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Bestel uw Telesteps telescoopladder dus direct online!

Menu