Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Bij Rolsteiger.net vindt uiteraard ook de ladders van Waku. Waku is een gerespecteerde producent van telescopische, multifunctionele ladders. Deze ladders zijn erg populair en dat is niet zonder reden. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar in diverse maten en uit te breiden met diverse toebehoren.

Multifunctionele ladders van Waku

De ladders van Waku staan bekend om hun multifunctionaliteit. Dat komt doordat de ladders uit vier delen bestaan die gemakkelijk in verschillende posities geplaatst kunnen worden. Met behulp van de innovatieve vergrendeling kunt u snel en veilig de ladder positioneren. Zo zijn de volgende posities mogelijk:

  • De Waku ladder gebruiken als dubbele trap, bijvoorbeeld om midden in een ruimte een klus uit te voeren of om extra stevig te staan.

  • Het is ook mogelijk om de ladder volledig uit te klappen tot op maximale hoogte om makkelijk hoge plekken te kunnen bereiken

  • U kunt de ladder zelfs op een trap of ongelijke ondergrond plaatsen.

De Waku ladders zijn erg licht en voldoen aan alle gestelde eisen van de NEN 2484 en EN 131 norm. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor ze lang mee gaan. U staat comfortabel op de vlakke sporten en verplaatst de ladder makkelijk met de ergonomische grip. Daarnaast profiteert u van extra veiligheid door de zelfblokkerende scharnier.

Waku ladders in ons assortiment

Het is een zeer goede keuze om een Waku ladder aan te schaffen. Daarmee haalt u niet alleen een goede ladder in huis, maar heeft u meteen alles in huis wat u nodig hebt om op hoogte te klussen. U heeft geen andere ladder meer nodig! U kunt bij ons terecht voor de volgende Waku ladders:

  • Waku 4×3. Multifunctionele ladder met 4×3 treden, ingeklapte lengte 102 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 310 cm

  • Waku 4×4. Multifunctionele ladder met 4×4 treden, ingeklapte lengte 129 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 420 cm

  • Waku 4×5. Multifunctionele ladder met 4×5 treden, ingeklapte lengte 157 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 530 cm

  • Waku 4×6. Multifunctionele ladder met 4×6 treden, ingeklapte lengte 185 cm, enkel recht uitgeklapte lengte 640 cm

Online Waku ladders kopen bij Rolsteiger.net

Wilt u graag online een Waku ladder kopen, dan kan dat natuurlijk bij Rolsteiger.net. Bij ons profiteert u van een snelle levering doordat wij veel producten op voorraad hebben. Daarnaast bieden we u 5 jaar fabrieksgarantie en 100 dagen retourgarantie. Bestel uw Waku ladder dus direct online bij Rolsteiger.net!

Menu