Zoeken

Gepromoveerd op Klimmateriaal

Snelle en gratis levering

5 jaar fabrieksgarantie

100 dagen retourgarantie

Categorie
Prijs

Gebruikte kamersteiger

Op zoek naar een tweedehands kamersteiger ? Wij hebben een ruime voorraad gebruikte kamersteigers. De gebruikte kamersteigers eerst helemaal nagekeken door onze keuringsmeesters. Indien de tweedehands kamersteiger veilig en in goede staat is bieden wij deze tegen zeer scherpe prijzen te koop aan.

Filter products Showing the single result
Categorie
Prijs

Tweedehands – gebruikte kamersteiger kopen ?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De levertijd kan soms wat langer zijn dan de gebruikelijke 24 uur. Meestal kunnen wij de gebruikte kamersteiger snel leveren, maar soms duurt het enkele dagen. U kunt er van op aan dat u de tweedehands kamersteiger binnen 4-5 dagen in huis hebt. Een gebruikte kamersteiger is vaak net iets voordeliger dan een nieuwe kamersteiger.

Waarom een gebruikte kamersteiger kopen ?

Waarom wilt u een tweedehands kamersteiger kopen ? Voor weinig geld kunt u ook al een nieuwe kamersteiger aanschaffen. Kijk voor het ruime assortiment op onze website, bel of mail ons voor informatie, wij staan graag voor u klaar. Alle  producten van Alumexx, ASC en Altrex die wij verkopen voldoen aan de wet -en regelgeving voor klimwaren en zijn van Nederlands fabrikaat.

Menu