Premium dubbele trap 4 treden

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€160,00
€193,60 incl. btw

6

Gratis verzending vanaf € 250,- excl. btw. Binnen 1 werkdag verzonden. TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

Premium dubbele trap 4 treden.
Werkhoogte 285 cm.
Stahoogte 100 cm.
opberglengte 114 cm.
gewicht 10 KG.

De trapbomen van deze premium dubbele trap zijn voorzien van een coating, de trap geeft dus niet af, en de trap heeft  een luxe uitstraling. De trap heeft veilige brede treden met antislipprofiel. De treden zijn gefelst en zeer stabiel door gebruik van extra aangebrachte bevestiging- en afwerkingsmaterialen. De robuuste kunststof doppen aan de voet van de trap zijn voorzien van antislip profiel en eenvoudig te vervangen na een aantal jaren. 

Deze trap is voorzien van een extra vergrendelbeveiliging – een unieke hendel, die de trap in beveiligings-stand drukt en daardoor een optimale stabiliteit garandeert.

Deze trap heeft 5 jaar garantie op alle lasverbindingen. 
Deze Premium dubbele trap voldoet aan de Warenwet en de vereiste NEN 2484 en EN 131 normen en voldoet daarmee aan alle Nederlandse en Europese regelgeving voor professioneel gebruik.

De hoofdafbeelding dient ter impressie.

Reviews

maandag 11 november 2019 15.38
prima werk

functioneert goed!

Schrijf een review!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: