Rolsteiger

Rolsteiger kopen

Een rolsteiger kopen is lastig. Rolsteigers zijn er in verschillende soorten en maten. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw klus of toepassing. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan diverse steigers, voor semi professioneel en professioneel gebruik. Wij verkopen voornamelijk ASC rolsteigers, deze hebben ten opzichte van alle andere merken de beste prijs-kwaliteit verhouding. Als u graag een goedkope rolsteiger wilt kopen, bent u bij ons ook aan het juiste adres, zonder concessies te doen aan de veiligheid. Wij bieden klasse 3 rolsteigers van de hoogste kwaliteit en voorzien van een NEN- en TUV - certificaat.

Onze rolsteigers zijn daarnaast ook uitwisselbaar met o.a. de Altrex rolsteiger, Skyworks rolsteigers, Instant rolsteigers, Euro rolsteigers en andere steigermerken. Per 1 januari 2018 gelden nieuwe regels voor de opbouw van een rolsteiger. U kunt bij de traditionele rolsteigers een losse voorloopleuning bestellen, dan voldoen deze aan de nieuwe regelgeving. 

Aluminium en andere soorten rolsteigers kopen

Op Rolsteiger.net vindt u veel verschillende soorten rolsteigers. Als u dus een rolsteiger wilt kopen, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. U kunt bij ons een goedkope rolsteiger kopen die van uitstekende kwaliteit is; daar bent u van verzekerd. Op zoek naar een aluminium rolsteiger? Ook deze kunt u bij ons kopen. Daarnaast bieden we diverse andere soorten aan, zoals:

  • ASC rolsteiger: de meest verkochte rolsteiger van hoogwaardig en licht aluminium met de bekende ronde verbindingspen.

  • Fast Click rolsteiger: met fast click verbindingspen voor snellere en veiligere montage.

  • Euro rolsteiger: steiger van glans buis en een conische, zelfborgende pen.

  • AGS speed-lock rolsteiger: een revolutionaire rolsteiger die volledig voldoet aan de eisen van de Arbeidsinspectie.

  • ASC rolsteiger XXL: stabiele en extra grote rolsteiger

De ASC en Fast Clic rolsteigers zijn door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Direct online uw rolsteiger kopen

Heeft u voor uw bedrijf een nieuwe rolsteiger of zelfs meerdere rolsteigers nodig? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rolsteiger.net. Bij ons bent u namelijk verzekerd van uitstekende kwaliteit rolsteigers, welke soorten of maten u ook nodig heeft. Heeft u een bijzondere bestelling of heeft u misschien nog vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Heeft u een goedkope aluminium rolsteiger gezien die u graag wilt kopen? Bestel deze dan online in onze webshop! Bestelt u online uw rolsteiger, dan profiteert u van gratis verzending en 100 dagen retourgarantie. Heeft u snel uw rolsteiger nodig? Geen probleem! Wij leveren alles uit voorraad, uw bestelling is binnen 24-48 uur bij u ! Dat is de snelle service van Rolsteiger.net!

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Gevel / vrijstaand gebruik v
Toont 1 - 15 van de 269 items
Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
gebruik
-