Rolsteiger XXL

Rolsteiger XXL

De ASC rolsteiger XXL is een aluminium rolsteiger met een framebreedte van 90 of 150 centimeter. Deze biedt meer stabiliteit dan de standaard ASC rolsteiger en u kunt makkelijk op ieder niveau uw platforms leggen zonder de schoren te hoeven verplaatsen. Deze kunnen namelijk achter de platformen langs door de extra brede rolsteiger frames. 

Lees meer Minder
Framebreedte v
Platformlengte v
Werkhoogte v

Natuurlijk heeft ook deze ASC rolsteiger de vertrouwde ronde verbindingspen en is het een steiger voor professioneel gebruik. De ASC steiger is geproduceerd van kwalitatief hoogwaardig en licht aluminium dat rondom TIG-gelast is. Ook de steigerplatformen en -wielen zijn van de hoogste kwaliteit; het gaat hier om een klasse 3 rolsteiger.

De XXL steiger van ASC: uitstekende kwaliteit in groot formaat

Natuurlijk is de XXL steiger van ASC een stuk breder dan de traditionele rolsteiger. Hierdoor is deze steiger ideaal voor als u een groot werkoppervlak nodig heeft. Voornamelijk stukadoors, bedrijven in de elektrotechniek en in de (systeem)plafonds kunnen hier baat bij hebben, maar deze steiger van ASC is er natuurlijk voor iedere professional die een groter werkoppervlak nodig heeft. De steiger verschilt natuurlijk van andere steigers in breedte, maar zeker niet in kwaliteit. ASC rolsteiger XXL is namelijk van dezelfde hoge kwaliteit als de traditionele rolsteigers en hebben kwaliteitsklasse A. De steigers zijn 90 of 150 centimeter breed en 190, 250 of 305 centimeter lang. Deze steiger kan geleverd worden met elke type pen; zowel met rechte als conische Fast-Click doorbouwpen. Deze steiger is door de universele maatvoering uitwisselbaar met o.a. Altrex rolsteigers, Euroscaffold rolsteigers, Instant steigers, Layher steiger, de Custers rolsteiger, Skyworks rolsteigers en de steigers van Wienesse.

Direct online uw ASC rolsteiger XXL bestellen

Bent u al tijden op zoek naar een bredere rolsteiger die u meer werkruimte biedt op grote hoogte? Dan heeft u die bij dezen gevonden! De ASC rolsteiger XXL biedt u alle ruimte die u nodig hebt, of het nu voor het vervangen van elektra of het stuken van volledige muren is. Regelmatig vindt u bij Rolsteiger.net ook een aanbieding voor een ASC steiger, waardoor u een nog scherpere prijs betaalt voor deze kwalitatief hoogwaardige steiger.

Voor een XXL ASC rolsteiger kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of te bellen naar 085-744 05 29. Wij helpen u graag verder!

Filter

Catalogus

Framebreedte
    ?
Platformlengte
Werkhoogte