Platformen houten deck

Rolsteiger platform met houten deck

Bij ons kunt u ook terecht voor een houten rolsteiger platform. U vind hier de robuuste ASC platformen, en de lichtere basic line platformen. De Basic Line platformen zijn lichter en minder robuust uitgevoerd, maar hebben wel hetzelfde draagvermogen. Een ASC platform staat garant voor de allerhoogste kwaliteit, een zeer solide en stijve constructie met zeer veel draagvermogen. De liggers van dit platform hebben een dubbelwandige koker. Deze constructie is zo robuust dat ze niet alleen voldoen aan de normen voor Klasse 3 (2 kN p/m2), maar zelfs geschikt zijn als gevelsteiger in Klasse 4 (3 kN p/m2). 

Lees meer Minder


Laden...

Toont 1 - 5 van de 5 items

Een steiger platform van uitstekende kwaliteit

De ASC Platformen zijn een combinatie van industrieel design met hoogwaardige, aluminium (vliegtuig)legeringen. Het ASC steiger platform heeft een dubbel gedragen profiel, de platformen zijn veilig en tevens licht in gewicht. 
Er is gebruik gemaakt van extra sterke tussenliggers, driekwart rondom gelast. Dat levert een platform op met een zeer solide en stijve constructie met zeer veel draagvermogen. De constructie is zo robuust dat ze niet alleen voldoen aan de normen voor Klasse 3 (2 kN p/m2), maar zelfs geschikt zijn als gevelsteiger in Klasse 4 (3 kN p/m2). Het houten platform wordt voorzien van de beste Finse houtsoorten. Dit Fortodeck bestaat uit een zeven lagen verlijmde, waterafstotende opbouw. De vloer is voorzien van de verplichte, slijtvaste antisliplaag; de opleghaken van het platform zijn van massief aluminium, 2 cm dik, en zorgen voor nog meer veiligheid en gebruiksgemak. De afwerking van het platform, de luiken, scharnieren en andere verbindingsmaterialen is van de hoogste kwaliteit, u bent verzekerd van een zeer lange levensduur.

Bestel het platform voor uw steiger direct online

Heeft u een platform gezien dat perfect is voor uw steiger? Dan kunt u deze bij Rolsteiger.net gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering en natuurlijk voor uitstekende kwaliteit. Wanneer u graag meer wilt weten over het kiezen van het juiste platform voor uw steiger, kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.