Bordes trappen

Bordes trappen

Professionele bordes trappen bestelt u bij Rolsteiger.net. De bordes trap is aan 1 kant beloopbaar, en is daardoor gemakkelijker te verplaatsen dan de dubbele trap, door het lagere gewicht. Wij hebben een ruim assortiment bordestrappen. Voor iedere professional of serieuze klusser de juiste keuze. De verschillen die er zijn tussen de verschillende typen bordes trappen, is de prijs-kwaliteit verhouding. U kunt er zeker van zijn dat u een goeie trap koopt. Wij leveren alleen kwalitatief goeie bordes trappen, welk type u ook kiest. 

Lees meer Minder
Toont 1 - 18 van de 30 items

Bordestrappen van verschillende merken kopen

De ASC bordestrappen zijn het scherpst in prijs, het eenvoudigst uitgevoerd. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een goeie trap voor een lage prijs. Zeer populair in de bouw, en voor de serieuze doe het zelver. 

De bordestrappen van VGS zijn robuuste sterke trappen, geproduceerd van onbehandeld aluminium. Super sterk, bestand tegen het ruwere werk, door de robuuste aluminium afwerking. Voor de klusser die alleen het allerbeste wil, is er de ASC premium bordestrap. Standaard voorzien van een blauw coating, hoge kwaliteit afwerking, extra verstevigingen aangebracht, de Mercedes onder de trappen.