AGS 300 voorloopleuning

AGS-305

Voor 14.00 besteld, volgende dag bezorgt / af te halen. Gratis verzending. Niet naar wens ? Geld terug ! Klimmateriaal van de hoogste kwaliteit. Hulp nodig ? chat !

€180,00
€217,80 incl. btw

6

Gratis en en snel geleverd . TÜV/NEN gecertificeerd. 5 jaar garantie, 100 dagen retourgarantie.

Productinformatie

AGS 300 voorloopleuning

AGS-voorloopleuning, voor rolsteigers met vloerlengte 300. Vervanging van uw schoren, hiermee kunt u dus direct doorbouwen, vast frame, uitklapbaar frame.

Vanaf 2 meter platformhoogte worden de diagonaalschoren vervangen door de AGS voorloopleuningen. Tijdens de montage plaatst u de voorloopleuning voordat u een nieuw werkplatform creëert. Klimt u naar de eerstvolgende platformhoogte, dan bent u direct verzekerd van de reeds aanwezige knie- en heupleuning.

Door het AGS kunt u rolsteigers opbouwen in de vrije ruimte alsook tegen de gevel. AGS kan zowel in de rolsteiger als in de gevelsteiger gebruikt worden. U kunt de rolsteiger als gevelsteiger gebruiken als deze maximaal 15 cm van de gevel geplaatst wordt. Dat is ideaal voor allerlei werkzaamheden aan de gevel – en dat zonder belemmeringen van diagonaal- of horizontaal schoren.

Video

Reviews

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: