BUDGET rolsteiger kopen

Budget rolsteiger kopen

Wilt u een goedkope professionele rolsteiger kopen? Dan is de budget rolsteiger wat u zoekt! Als u een rolsteiger gaat kopen, wilt u geen geld uitgeven aan onderdelen die u toch niet gebruikt. De budget rolsteigers zijn gewoon ASC rolsteigers, maar dan met een aangepaste opbouw van onderdelen. Dezelfde hoge kwaliteit die u van ASC gewend bent. De budget rolsteiger is ontwikkeld voor gebruik bij de gevel of een ander object. Gebruik ons steigerfilter om de juiste rolsteiger te kopen! 

Lees meer Minder
Frame breedte v
Vloerlengte v
Werkhoogte v
Toont 1 - 18 van de 36 items

Rolsteiger kopen kan in verschillende soorten en maten

De juiste rolsteiger kopen is geen eenvoudige klus. Er zijn heel veel verschillende soorten en maten. Welke rolsteiger is nou het beste voor uw specifieke gebruik? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw klus of toepassing. Wij hebben een zeer breed aanbod van diverse rolsteigers, voor semi professioneel en professioneel gebruik. Wij verkopen voornamelijk de rolsteigers van ASC, deze hebben de beste prijs– kwaliteitverhouding ten opzichte van alle andere merken. Voor professionele gebruikers bieden wij klasse 3 rolsteigers aan, van de hoogste kwaliteit en voorzien van een NEN- en TUV - certificaat. Onze ASC rolsteigers zijn uitwisselbaar met o.a. de Altrex, Euroscaffold, Skyworks en Instant rolsteigers. Bent u een particulier? Voor de serieuze klusser die graag veilig wil werken hebben wij de Basic Line rolsteigers in ons assortiment.

Goedkope rolsteiger kopen

Op Rolsteiger.net vindt u veel verschillende soorten en typen rolsteigers. Als u dus een rolsteiger wilt kopen, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij hebben voor iedere toepassing de juiste rolsteiger. U kunt bij ons ook goedkope rolsteigers kopen, die van uitstekende kwaliteit zijn, dit zijn de eerder genoemde budget rolsteigers, deze zijn natuurlijk extra scherp geprijsd. Bent u een particuliere gebruiker, en u wilt toch lekker werken op een kwalitatief goede en veilige rolsteiger? Dan is de Basic Line rolsteiger precies wat u zoekt! 

ASC is een innovatief bedrijf en ontwikkeld regelmatig nieuwe producten, en dus ook nieuwe type rolsteigers. Deze nieuwe producten worden ontwikkeld om nog veiliger en sneller te kunnen werken. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten rolsteigers die u bij ons kunt kopen:

  • ASC professionele rolsteiger: Al jaren de meest verkochte rolsteiger. Geproduceerd van hoogwaardig en licht aluminium met de bekende ronde verbindingspen. De opbouwframes worden onderling gekoppeld door middel van borgpennen. De ASC rolsteiger heeft een universele maatvoering en is uitwisselbaar met vele andere merken. De budget rolsteigers zijn ook net als ASC rolsteigers, alleen geschikt voor gebruik tegen een gevel aan.

  • Fast Click professionele rolsteiger: Een doorontwikkeld innovatief product. Alleen bij ASC te verkrijgen. De fast click verbindingspen is zo ontwikkeld dat de borgclips in de opbouwframes kunnen blijven zitten. Dit zorgt voor meer veiligheid, en voor een snellere en veiligere montage. De Fast Click rolsteiger is verder hetzelfde materiaal als de ASC rolsteiger, alleen de verbindingspen is anders. Deze twee rolsteigers zijn uitwisselbaar met elkaar. Als u eerder ASC rolsteigers heeft gekocht, en u wilt gebruik maken van het gemak van de Fast Click rolsteigers dan kunt u deze rolsteiger kopen. De materialen zijn heel goed door elkaar te gebruiken.

  • Euro professionele rolsteiger: De Rollce Royce onder de rolsteigers! De Euro rolsteiger word geproduceerd van gewalst aluminium, de wanddikte is 1.6 mm,  en is daardoor een stuk lichter dan de ASC rolsteiger, maar wel net zo sterk ! Uitgevoerd met glans buis wat minder afgeeft aan uw handen. Voorzien van  gerstekorrel anti-slip, rondom de sport. Uniek aan deze rolsteiger is de zelfborgende conische verbindingspen. De Euro rolsteiger is iets duurder dan de overige rolsteigers. Wilt u een Euro rolsteiger kopen? Dan bent u bij ons aan het juist adres!

  • AGS professionele speed-lock rolsteiger: een revolutionaire rolsteiger die volledig voldoet aan de nieuwe eisen van de Arbeidsinspectie. Deze nieuwe eisen zijn ingegaan op 1 januari 2018 en hebben betrekking op het opbouwen en afbreken. Het komt er op neer, dat er  tijdens het opbouwen en afbreken altijd een leuning aanwezig is als er een platform word betreden. ASC heeft deze rolsteiger al eerder ontwikkeld, en inmiddels zijn er verbeterde voorloopleuningen te verkrijgen. Als u een rolsteiger wilt kopen met voorzien van voorloopleuningen, dan vind u hier meer informatie over bij de rolsteigers voorloopleuning norm 2018.

  • ASC professionele rolsteiger XXL: stabiele en extra grote rolsteiger. Deze rolsteigers hebben een extra breed frame, zodat u gemakkelijk 2 platformen naast elkaar kunt plaatsen, zonder dat de schoren in de weg zitten.

  • Basic Line rolsteiger: speciaal ontwikkeld voor de serieuze klusser die het gemak wil hebben van een goed product, voor een scherpe prijs. De Basic Line rolsteiger word geproduceerd  van iets dunner aluminium, 1.6 mm dik. De schoren zijn half gelast, en de platformen zijn iets minder hufterproef ten opzichte van de professionele lijn van ASC. Er is dus bespaart op materiaal en arbeid. Dat neemt niet weg, dat de Basic Line rolsteiger een prima product is, voor wat minder intensief gebruik. Als particulier kunt u met een gerust hart een Basic Line rolsteiger kopen. Deze word ook geleverd met 5 jaar garantie, en voldoet aan alle hiervoor gestelde eisen op gebied van veiligheid en sterkte berekeningen.

In bovenstaand overzicht hebben we het nog niet gehad over de verschillende maten die er te verkrijgen zijn. De frames zijn in 4 breedtes te verkrijgen en de platformen in 4 lengtes. Deze maten zijn erg belangrijk voor het maken van de juiste keuze voor uw toepassing. Als u bijvoorbeeld in een smalle ruimte moet werken, dan kunt u het beste een smalle rolsteiger kopen, met een platformlengte van 190. Over dit soort specifieke gevallen informeren wij u graag via de telefoon. Wij kunnen u dan perfect adviseren welke rolsteiger u het beste kunt kopen.

Direct online uw budget rolsteiger kopen

U kunt bij ons éénvoudig een rolsteiger kopen via de webshop. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit rolsteigers, welke soorten of maten u ook nodig heeft. Heeft u een bijzondere bestelling of heeft u misschien nog vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@rolsteiger.net of door te bellen naar 085-744 05 29. Wij vertellen u graag meer over de eindeloze mogelijkheden!Wij leveren alles uit voorraad, uw bestelling is binnen 24-48 uur bij u! Dat is de snelle service van DVLvanLoon !

 

Filter

Catalogus

Frame breedte
    ?
Vloerlengte
    ?
Werkhoogte
-